ISO 17100

PER QUÈ CERTIFICACIÓ ISO 17100?

La norma ISO 17100 integra la terminologia utilitzada en el camp de la traducció, creant una estructura estàndard per als serveis de traducció. Simplifica la interacció entre clients i traductors en funció de les seves necessitats contractuals.

AVANTATGES PER ALS CLIENTS:

● Augmenta la confiança dels clients i confia als clients potencials que segueixi un estàndard especialitzat reconegut mentre es compleixen els requisits de traducció.

● Proporciona una assegurança que contractes personal qualificat adequadament - tant els intèrprets com els traductors estan capacitats per dur a terme la tasca de manera professional i eficaç davant dels últims estàndards de la indústria.

AVANTATGES PER A L'EMPRESA DE TRADUCCIONS:

● Capacitat per demostrar la capacitat de l'empresa per oferir un servei de qualitat a través d'un sistema totalment traçable, assegurant que els fitxers de casos estan totalment segurs i recuperables i no es perdi la feina important.

● Augmentar la base de clients mitjançant la possibilitat de licitar contractes que requereixin un sistema de gestió reconegut.

●S'assegura que els gestors de casos siguin gestionats, coordinats i analitzats per un gestor de casos qualificat i revisats adequadament per un col·laborador qualificat abans de finalitzar - eliminant el marge d’error i / o queixes dels clients.

AVANTATGES PER AL PERSONAL DE L'EMPRESA DE TRADUCCIONS:

●Desenvolupament continuat del personal: la norma ajuda a garantir que el personal i els contractistes segueixen un programa de desenvolupament professional, mantenint-los actualitzats amb les últimes tècniques i dialectes.

● Augmentar la moral i la motivació, ja que els empleats tenen processos i procediments definits que donen lloc a un servei consistent i de qualitat.

● Demostra que treballen per a un empresari innovador i pensant en el futur.