Traduccions web i localitzacions

En què el podem ajudar?

Hem traduït milions de paraules i centenars de llocs web: alguns dirien que som experts en eBusiness

Localització de llocs web

Maximitzeu el potencial en línia del vostre negoci amb un lloc web multilingüe per atraure visitants internacionals i augmentar les consultes.

Des de microwebs fins a comerç electrònic, tenim anys d'experiència amb resultats provats.

Els consumidors compren fins a 4 cops més en un lloc web que està en un idioma propi. Per què no maximitzeu el vostre potencial en línia amb un microweb multilingüe per atraure visitants internacionals i augmentar les consultes?

Els nostres serveis de traducció de llocs web estan disponibles en una gamma de paquets dissenyats per adaptar-se a les empreses en totes les etapes del comerç internacional. Des de microwebs fins a plataformes de comerç electrònic complexes, tenim experiència i resultats provats.


Llocs de comerç electrònic

El vostre lloc web de comerç electrònic és el vostre actiu de màrqueting més important: maximitzeu el vostre potencial internacional invertint en localització professional. Oferim un servei integral de localització, adaptat als vostres objectius d’Economia Internacional.

Pàgines de destinació

Inicieu el vostre negoci al mercat global amb un microweb localitzat professionalment. Localitzarem les pàgines clau del vostre lloc web per oferir als visitants una visió general de la vostra empresa i fer que el vostre negoci sigui més internacional.

Sistemes de gestió de continguts

Som experts en una àmplia gamma de sistemes de gestió de continguts, incloent-hi els dissenyats a mida per als nostres clients. El nostre equip treballarà directament al vostre CMS (sistema de gestió de continguts) per proporcionar-vos un lloc completament localitzat. També podeu utilitzar la nostra opció de preus PAYG (pay as you go) per mantenir-la simple.

Localització de llocs web a mida

Un lloc web multilingüe és una manera excel·lent de llançar el vostre negoci a nous mercats i obrir les portes al comerç internacional, ja sigui que el vostre objectiu sigui guanyar nous clients, augmentar els subscriptors o relacionar-vos amb el vostre públic d'una altra manera.

localitzacions de webs barcelona

Degut a la demanda creixent dels nostres clients ens em especialitzat en la creació i la traducció de pàgines web. En un món globalitzat arribar a tothom i de manera correcta i professional és clau per poder tenir èxit, ja sigui socialment com comercial. Una de les formes més econòmiques i més efectives d'arribar a un públic més ampli és se'ns dubte tenir presència a Internet.

Els nostres serveis:

  • Creació web.
  • Traducció contingut web.
  • Creació de contingut web (text, fotografies, vídeos, animacions,...).
  • Creació de botigues On-Line (venta per Internet).
  • Posicionament SEO (tasques web per ser localitzat a Internet).
  • Manteniment de continguts web i dels mitjans socials (Facebook i Twitter).